"No Gateway Reply," to Bell's Universal Wi-fi--cannot browse the net

Reply
Highlighted
I'm a Participant Level 1
I'm a Participant Level 1

"No Gateway Reply," to Bell's Universal Wi-fi--cannot browse the net

Bought a Vivaz Pro . Problem is I get a "No gateway reply, " everytime i use wi fi at home. My home wi fi is provided by Bell. All my other  gadgets pick up its wi-fi beautifully (3 laptops, 1 iphone 4, 1 pod-touch, 1 Wii gaming console, 1 PSP.)   Bell says its the cell phone company who should explain why this is happening. Fido says its a router issue and that its an ISP issue.

 

I don't understand. If this is not going to work with my new phone, I'd rather have it returned and possibly exchanged for a different phone.

 

Please help!!!

 

 

***Edited to add labels***

Flag this to a Moderator
Message 1 of 2
1,313 Views
Highlighted
Former Moderator
Former Moderator

Re: "No Gateway Reply," to Bell's Universal Wi-fi--cannot browse the net

Hello goquiober,

 

Welcome to the Fido technical community,

 

I suggest you try a different WIFI connection other then your connection. To isolate the the router issues and the ISP issue.

 

If you for example visit a friend's house and it does work then in this case It would be your router issue.

 

From you home try this as well:

 

Try to change the security setting in your router to no security at all then try to log on to WIFI without security and see if that works for you . If it does that means that you are not entering the Security authentication(WEP key or WPA) Correctly.

 

I hope this helps,



Flag this to a Moderator
Message 2 of 2
1,307 Views