My account app.

Reply
Highlighted
I'm a Participant Level 2 Coralrose
I'm a Participant Level 2

My account app.

I have had my fido phone for two months and today is the first time that the fido my account app has loaded and allowed me to navigate, see my bills, and given me a payment option.
I live in a smaller comunity and we have no fido store here, and I have been at a loss as to making a payment without the fido my account app working properly.
I now have a late payment caused by this inconvenience.
I will be making my payment today and setting up automatic billing IF the app works at that time

 

Flag this to a Moderator
Message 1 of 6
1,184 Views
Highlighted
Former Moderator FidoMatt
Former Moderator

Re: My account app.

Hi Coralrose, 

 

What happens exactly when you try the app? 

 

Also, note that there are other ways to make the payments without going to a store, you can see all of them here http://bit.ly/7WaysToPay



Flag this to a Moderator
Message 2 of 6
1,181 Views
Highlighted
I'm a Participant Level 2 Coralrose
I'm a Participant Level 2

Re: My account app.

When I would open the app there would only be white. Sometimes there was the fido logo but I all areas were unresponsive.
I realize that I could spend some time to find a way to pay, but this app should be working. You have it for the convenience of the customers like myself who have limited time due to other obligations in life.
Flag this to a Moderator
Message 3 of 6
1,173 Views
Highlighted
Former Moderator FidoMatt
Former Moderator

Re: My account app.

Have you tried deleting the app and adding it back?  It has sometimes fixed issues like the one you are describing. 

 

- Mathieu



Flag this to a Moderator
Message 4 of 6
1,172 Views
Highlighted
I'm a Participant Level 2 Coralrose
I'm a Participant Level 2

Re: My account app.

Ok I will try that. Thank you for your prompt response! I do appreciate it.
Flag this to a Moderator
Message 5 of 6
1,171 Views
Highlighted
Senior MVP Senior MVP
Senior MVP

Re: My account app.


@Coralrose wrote:
When I would open the app there would only be white. Sometimes there was the fido logo but I all areas were unresponsive...



@FidoMatt wrote:

Have you tried deleting the app and adding it back?  It has sometimes fixed issues like the one you are describing. 

 

- Mathieu


 

Hello 

 

  Welcome to the forums!

 

  I have a similar issue to the one you describe. For myself, deleting the app and adding it back did not change anything. The work-around I have found is to sign out and then sign back in again, even though I have the keep me logged on checked. I'm not sure if your menu is 'unresponsive' but perhaps this will work for you as well.

 

  Hope this helps Smiley

 

Cheers

 


Flag this to a Moderator
Message 6 of 6
1,155 Views