cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

xTRA offers not working in app

Wahabw
I'm a participant level 3
I'm a participant level 3

When clicking on an offer in the xTRA area of the app, the dog wagging his tail appears and it stays like that. I have cleared the cache and cleared the data as well as uninstall and re-install on my S7 edge. This happens when I am connected to my wifi or fido network.

6 REPLIES 6

FidoPierre
Former Moderator
Former Moderator

Hey @Wahabw

 

Were there any new updates on this situation? Can you confirm if turning your phone off and back on helps? 



Wahabw
I'm a participant level 3
I'm a participant level 3

Nothing new... restarted phone multiple times

Wahabw
I'm a participant level 3
I'm a participant level 3

Very strange behaviour... when in Ottawa offers dont load... but driving on the 401 and the offers load... I'll have to try it when I get back to Ottawa.

Wahabw
I'm a participant level 3
I'm a participant level 3

Tried it in Ottawa and it worked. Got home, connected to wifi and it didn't work... must be my pi-hole blocking the offers...

FidoNick
Former Moderator
Former Moderator

Hey @Wahabw! Smiley

 

Thanks a ton for all the updates. Based on what you're describing now it seems like all your offers load fine when on LTE but do not load when on Wi-Fi. Is that correct?


If so, can you try restarting your Wi-Fi modem to see if that changes anything? If it doesn't then it is possible it's related to your home network's security features. 



KAPABLE-K
MVP MVP
MVP

Hello @Wahabw,

 

Looks like you did everything that would be recommended, did you try restarting the device?